Dugo vam nisam pisala, ali moram da priznam da sam se zaželela blogovanja. Onima koji su redovno pratili moj blog,  dala sam  reč i morala sam da je održim. Pozvala sam fotografkinju i uradili smo slike za nekoliko postova, koje ću puštati u narednom periodu. Mnogo toga sam propustila, ali uspeli smo za manje od sat vremena, da odradimo mojih omiljenih 6 letnjih kombinacija. Ima ih bar još toliko, ali leto preti odlaskom :) Iskreno se nadam da neće požuriti. Nama, koji smo rodjeni u letnje doba, odgovaralo bi da cele godine nosimo haljinice, suknje, lepršave bluze. Verujem da se slažete?!
Moj prvi post, iz našeg današnjeg slikanja.sastoji se od crno-belih fotografija jer je to nešto drugačije od mojih prethodnih slika i veoma mi se dopadaju.
Crna lagana bluza H&M u xl broju izigrava haljinu, a ukombinovala sam je sa crnim baletankama na vezivanje. Odolela sam prolećnom trendu špic baletanki sa tankim pertlama, jer su radnje bile pune istih. Ali, ovom novom trendu, običnih okruglih baletanki sa širokim trakama-nisam! Prvi put sam ih videla u jednom editorijalu (Miu Miu), a videla sam da su se pojavile i u Zari, u roze boji. U svakom slučaju, moje nisu ni Miu Miu, niti Zara, već Safran domaće sa, naravno, dodatim trakama. Ne bih ja bila ja, da to nisam sama napravila i to  za svega 1000 dinara.
Toliko od mene za danas.
Do sledećeg posta..
D.




blouse/dress- H&M// necklace-no brand// ballerinas-Safran+diy//

1 comments:

Anita Sirola says:
at: August 22, 2016 at 5:12 PM said...

Sviđaju mi se baletanke
anitalovesbeauty.blogspot.com